Annoying Railworks 3 problem

Discussion in 'Modelling, Simulations & Games' started by callum112233, 16 Nov 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. callum112233

    callum112233 Member

    Messages:
    379
    Joined:
    8 Sep 2011
    Location:
    Wigan
    Hello all.
    I have an annoying problem which I was hoping someone could help with.

    When I run Railworks with TSX turned OFF I get a problem where the image 'flickers'. Pretty much everything disappears off the screen for a split second then everything goes back to normal. The problem happens in all trains and on all routes. I can't think what it could be :s

    Heres a video. It happens at about 19 seconds.
    http://www.youtube.com/watch?v=j0I7u8jNku8

    Any help or advice would be good.
    Thanks.
     
  2. Registered users do not see these banners - join or log in today!

    Rail Forums

     
  3. lewisb

    lewisb Member

    Messages:
    15
    Joined:
    6 Oct 2011
    Location:
    Wrexham
    I get the same with it on or off but I think mine is different as it only seems to happen when a large amount of scenery is required (such as stations), my issue I believe is to be around my CPU bottleneck.

    Are you running minimum specs for the game?
     
  4. callum112233

    callum112233 Member

    Messages:
    379
    Joined:
    8 Sep 2011
    Location:
    Wigan
    2.66ghz core 2 duo processor, Nvidia GTX285 (1Gb) card and 4gb of memory

    It sometimes happens to me when TSX is on too.
     
  5. lewisb

    lewisb Member

    Messages:
    15
    Joined:
    6 Oct 2011
    Location:
    Wrexham
    Looks like you have very similar specs to mine, are you running Vista? Are there any other background programs running whilst your playing TS2012?

    Either way I don't thinks its the game, well i'm not blaming it in my case just my flagging laptop!!lol
     
  6. callum112233

    callum112233 Member

    Messages:
    379
    Joined:
    8 Sep 2011
    Location:
    Wigan
    I run game booster, so that should terminate all the unnecessary processes running in the background. I also turn off my anti virus before I play.

    Maybe we'll just have to live with it :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page