• Dear Guest, and welcome to RailUK Forums. Our non-railway discussion forums are currently restricted until members have five or more posts, and you will not be able to make a new thread or reply to an existing one in this section until you have made five or more posts elsewhere on the forum.

App Problems

Status
Not open for further replies.

156441

Member
Joined
30 Aug 2011
Messages
501
Location
Manchester
Might be in the wrong section this so feel free to move.

Is anyone else having any trouble connecting to the forum with the rail uk iPhone app? Since yesterday it's not letting me log in and keeps telling me there is a connection issue?

I can get online via safari and have deleted and reloaded the app. Any other ideas?
 
Sponsor Post - registered members do not see these adverts; click here to register, or click here to log in
R

RailUK Forums

Max

Forum Staff
Staff Member
Administrator
Joined
8 Jun 2005
Messages
5,371
Location
Cardiff
This appears to be affecting the Android app to. We will investigate and try to fix the problem as soon as possible.
 

Crossover

Established Member
Joined
4 Jun 2009
Messages
8,690
Location
Yorkshire
Glad I have seen this. Was trying to get on earlier this afternoon and thought it was just a problem with the WiFi point I was using
 

Yew

Established Member
Joined
12 Mar 2011
Messages
5,156
Location
Nottingham
If it helps, I have not updated or changed anything on my Iphone since before the issues started. Maybe the foum 'engine' has changed its protocols slightly, and the app isnt happy with them?
 

Mike395

Forum Staff
Staff Member
Administrator
Joined
23 May 2009
Messages
2,416
Location
Bedford
Not yet - the team are in consultation with vBulletin and will keep this thread updated with any developments :)
 

Crossover

Established Member
Joined
4 Jun 2009
Messages
8,690
Location
Yorkshire
If it helps in diagnosis, I was online on iPod earlier and by habit went to the app. Naturally, it didn't work but it did bring up a notification I had, which is new in the last few hours. So evidently something is connecting somewhere, just not everything
 

sonic2009

Established Member
Joined
19 Jan 2010
Messages
4,179
Location
Moulton nr Winsford
Any news on how long this is likely to be affected? Still my app is not working after about a week?.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
 

wintonian

Established Member
Joined
15 Jan 2010
Messages
4,889
Location
Hampshire
The forum seems to broken in Tapatalk 2 as well with no posts showing.

Apparently this can be fixed with a plugin update see here.
 

Crossover

Established Member
Joined
4 Jun 2009
Messages
8,690
Location
Yorkshire
I have heard it could be a while, but an update from the forum staff to advise would probably be useful :)
 

Kryten2340

Member
Joined
3 Apr 2011
Messages
327
Location
Gateshead
I know it's a vbulletin issue but a post now and again giving at least an acknowledgement or some kind of update would be useful.
 

Mojo

Forum Staff
Staff Member
Administrator
Joined
7 Aug 2005
Messages
18,383
Location
0035
Version 1.2 of the Android App is now available on Google Play.

For those on iPhone/iPad/iPod Touch, it has been uploaded to iTunes and is awaiting approval by Apple, which can take a while.

This fixes a number of issues that existed with the software previously.
 
Status
Not open for further replies.

Top