Jump to neutral?

Status
Not open for further replies.

rbruce1314

Member
Joined
30 Jul 2005
Messages
19
Location
up a gum tree
A while ago I (re-) installed BVE4 from scratch onto a newly formatted hard drive. Previously it had worked perfectly but now tthe reverser randomly jumps to neutral (all lines, all traction). I had asked around and was told it was a gremlin in my PC, but now I see in the 'how to run BVE in Vista ....' thread that someone else mentions it as if it were a command that can be switched on and off. If that's true, how do I do it??

Ta.
 
Sponsor Post - registered members do not see these adverts; click here to register, or click here to log in
R

RailUK Forums

Gavelex

Member
Joined
9 Sep 2006
Messages
461
Location
london
is it just the cab pic that goes into N? Or is there no power either? if so I get the same probblem, I presum it is a bug in BVE.

Cheers,
 

william

Established Member
Joined
13 Jul 2007
Messages
1,219
Location
Durham
Is it not the AWS/TPWS saftey devices triggering off. Some traction and lines this seems to be a problem for me, i.e. doesnt respond to the 'insert' and 'delete' buttons, yet others, such as the 158 seem to work fine?
 

D306

Established Member
Joined
9 Apr 2007
Messages
2,239
Location
somewhere concrete
It seems to only b e affecting the 1995 stock, as when I play BVE with that, it always does that after about 20/30 mins of driving the train. or straight away when I'm driving.
 

rbruce1314

Member
Joined
30 Jul 2005
Messages
19
Location
up a gum tree
is it just the cab pic that goes into N? Or is there no power either? if so I get the same probblem, I presum it is a bug in BVE.

Cheers,
Not just cab pic, power itself goes off. Sometimes when you ease the brake when stopping, sometimes as you power up, and sometimes just when it feels like it!!
 

Blockman

Member
Joined
19 Dec 2007
Messages
14
Not just cab pic, power itself goes off. Sometimes when you ease the brake when stopping, sometimes as you power up, and sometimes just when it feels like it!!
Did you ever get to the bottom of this? I have exactly the same problem, and nothing I have done so far will fix it.
 
Status
Not open for further replies.

Top