[Request] Piccadilly line v3 (Uxbridge)

Status
Not open for further replies.

Coxster

Established Member
Joined
9 Jun 2005
Messages
9,244
My new computer is slightly more powerful than my Dad's old one and Piccadilly line v4 worked fine on his. I now want it on my new PC but it doesn't appear to be on his PC anymore. If you have the route (the one to Uxbridge), please PM me and perhaps we can arrange for you to send it to me?

Thank in advance.
 
Sponsor Post - registered members do not see these adverts; click here to register, or click here to log in
R

RailUK Forums

The Snap

Established Member
Joined
10 Jun 2005
Messages
3,118
Was there one to Uxbridge???? I'd love to have a go, as v4 to Heathrow runs on mine too! :D
 

Tom B

Established Member
Joined
27 Jul 2005
Messages
4,558
Other way round, actually.

Old Picc routes
v1 - Cockfosters - Heathrow - Cockfosters
v2 - Cockfosters - Heathrow - Cockfosters (update)
v3 - Cockfosters - Uxbridge
v4 - Cockfosters - Heathrow

New Picc routes
v5 - Earls Court - King's Cross
v5.2 - Barons Court - Arnos Grove
v5.2.5 - Update of the above, coming soon
v5.5 - ????? ???? - ???????????? (hopefully, anyway)
 

Coxster

Established Member
Joined
9 Jun 2005
Messages
9,244
Cockfosters said:
v5.5 - ????? ???? - ???????????? (hopefully, anyway)
Should that not be ????? ???? to ??????????? (11, not 12) ;)

As for the request - it's the Uxbridge one I'm looking for.
 

Tom B

Established Member
Joined
27 Jul 2005
Messages
4,558
You're too quick ;).

That indeed is the plan. <- Read. It says the plan. Not what will happen.
 

Coxster

Established Member
Joined
9 Jun 2005
Messages
9,244
For those who were interested, I have just found v3 Cockfosters to Uxbridge on http://www.uktrainsim.com and it only takes 'normal time' to load.

You require v2 to be installed for use of some textures. This can be found at UKTrainSim also.
 

Tom B

Established Member
Joined
27 Jul 2005
Messages
4,558
Please note that whilst you are welcome to download v3 I am NOT giving tech support out for it.
 

Coxster

Established Member
Joined
9 Jun 2005
Messages
9,244
Cockfosters said:
Please note that whilst you are welcome to download v3 I am NOT giving tech support out for it.
Indeed. I wouldn't reccommend getting v4 as that takes ages to load. If you don't have a UKTS account or need a bit of help r.e. v3, I'll try and help out.

DO NOT drive between Ruislip Manor and Ruislip or you will get this error.
 

Coxster

Established Member
Joined
9 Jun 2005
Messages
9,244
ikar said:
When I registered I actually got a pasword that means something in Croatian. Weird.
UKTrainSim just issue a random 5 digit/character password of which can be changed in the 'Change My Info' option.
 

jamaal

Member
Joined
20 Aug 2007
Messages
492
Location
London
where can you get the other files please tell me because UK Train sim is taking too im beggining to think its is mot going to download many thanks Jamaal
 
Status
Not open for further replies.

Top