TS 2021 North London and Goblin line

Status
Not open for further replies.

silverfoxcc

Member
Joined
17 Apr 2012
Messages
394
Has anyone got this and completed the 'Business as usual' scenario?
Three times i have tried and all three on approach to Wllesden have ground to a halt and started rolling backwards
It is really annoying and i have emptied the Sahara with the amount of sand used!!
Anybody else found this? or know how to complete it?
 
Sponsor Post - registered members do not see these adverts; click here to register, or click here to log in
R

RailUK Forums

silverfoxcc

Member
Joined
17 Apr 2012
Messages
394
Sam

It doesn't say so on on the preamble, will have another look, but the change over point is usually Acton Central and the route doesn't go through there!!
 

Silver Cobra

Member
Joined
4 Jun 2015
Messages
602
Location
Bedfordshire
Yeah, like Sam has already posted, a power changeover is needed near Willesden Junction to finish the scenario. I had a run on this scenario this morning, and encountered the same issue as yourself when approaching Willesden Junction. The point at which the train ground to a halt (around 0.8 miles from WJ), I spotted that the third rail had disappeared, so I raised the shoes and then the pantograph and was able to finish the journey with no issues.
 

FrodshamJnct

Established Member
Joined
14 Apr 2019
Messages
2,330
Location
Cheshire
Yeah, like Sam has already posted, a power changeover is needed near Willesden Junction to finish the scenario. I had a run on this scenario this morning, and encountered the same issue as yourself when approaching Willesden Junction. The point at which the train ground to a halt (around 0.8 miles from WJ), I spotted that the third rail had disappeared, so I raised the shoes and then the pantograph and was able to finish the journey with no issues.

Same happened to me the other week and this is the solution you need.
 

Inversnecky

Member
Joined
1 Jan 2021
Messages
457
Location
Scotland
I ran this, and without reading this I might have run into the same trouble - I didn't realise it was in the dark!
 
Status
Not open for further replies.

Top