NRE Bad Gateway

Discussion in 'General Discussion' started by Saperstein, 12 Aug 2019.

  1. Saperstein

    Saperstein Member

    Messages:
    341
    Joined:
    28 May 2019
    Location:
    Chester
  2. Registered users do not see these banners - join or log in today!

    Rail Forums

     
  3. nlogax

    nlogax Established Member

    Messages:
    1,224
    Joined:
    29 May 2011
    Works fine from here via work vpn, but I get the same result as you via Vodafone 4g.

    Actually, that's the clue. Problem using the mobile version of the site. Using desktop mode it's fine on any device.
     
  4. Saperstein

    Saperstein Member

    Messages:
    341
    Joined:
    28 May 2019
    Location:
    Chester
    Thanks for the tip, working on 3 4G with desktop site.

    Mobile site now giving different error. 503 Service Temporarily Unavailable.

    Saperstein.
     
  5. ComUtoR

    ComUtoR Established Member

    Messages:
    6,101
    Joined:
    13 Dec 2013
    Location:
    UK
    I get no errors with the 'nre' link.

    Laptop (virgin wfi)
    Mobile (virgin wifi + EE 4G)
     
  6. Saperstein

    Saperstein Member

    Messages:
    341
    Joined:
    28 May 2019
    Location:
    Chester
    Hi @ComUtoR Are you using a desktop browser or desktop mode?

    I’ve tried on an iPhone with Safari via 3 4G, The Cloud Wi-Fi and a VPN and it fails every time except when requesting desktop version.

    Same results with Chrome on an Android handset using Tesco 4G.

    Saperstein.
     
  7. ComUtoR

    ComUtoR Established Member

    Messages:
    6,101
    Joined:
    13 Dec 2013
    Location:
    UK
    Both, no problems from the laptop or phone.

    Using the tellybox bounced me back to google search results. (typed not using the hyperlink)

    **Edit**

    Clicking the link from the forum post using the tellybox browser takes me directly to the national rail enquiries site (mobile version)

    I think the tellybox browser is Opera based.
     
  8. Crossover

    Crossover Established Member

    Messages:
    7,853
    Joined:
    4 Jun 2009
    Location:
    Yorkshire
    Browsing to nre.co.uk is working fine for me, loading the mobile site. Tested on Vodafone 4G on an iPhone in Safari, Firefox and Firefox Focus. Also tried the latter browser whilst on the home WiFi and it also redirects to the correct site
     
  9. Saperstein

    Saperstein Member

    Messages:
    341
    Joined:
    28 May 2019
    Location:
    Chester
    Still the same for me, not sure what’s going on, deleted cache but still no joy, maybe a geographic thing ?

    Workaround is using the desktop site, have emailed National Rail to see if they can shed any light though.

    Saperstein.
     

Share This Page